Over ons

Hondenuitlaatservice Raak bestaat uit een samenwerking tussen verschillende mensen, waarbij iedereen naast liefde voor honden ook daadwerkelijk veel ervaring heeft met honden. Afhankelijk van de wijk waar u in woont, neemt er iemand contact met u op na het doen van een aanvraag op onze contactpagina.

Altijd eerst kennismaken

Voordat we uw hond op kunnen nemen in de roedel, gaan we eerst kennis maken. Dat betekent dat degene die uiteindelijk uw hond gaat uitlaten eerst bij u langs komt om kennis met u te maken en natuurlijk met uw hond. Hij of zij zal ook vragen om samen even een korte wandeling te maken, om te kijken hoe de hond zich gedraagt bij u aan de lijn. Op basis hiervan wordt een inschatting gemaakt of uw hond mee kan in de groepswandeling of wellicht eerst nog een aantal individuele wandelingen nodig heeft.

Neem snel contact op

Wanneer u geen tijd heeft om zelf u hond uit te laten, schakelt u Hondenuitlaatservice Raak in. Wij zijn kundig, laagdrempelig en houden van een persoonlijke aanpak. Wij horen graag van u!contactbutton