Hond uitlaten

honden met riemEen hond uitlaten doe je niet alleen zodat uw hond zijn behoeften kan doen, of even lekker kan bewegen. Uw hond uitlaten is de uitgelezen mogelijkheid om de hond u als natuurlijk leider te laten zien. Kauwt uw hond wel eens op het meubilair? Doet hij zijn behoeften wel eens in huis? Is de hond overmatig enthousiast en te ruw tijdens het spelen? Dan moet u er vaker uit met de hond. Elke hond heeft minimaal 45 minuten per dag aan beweging nodig, maar het liefst meer. Heeft u daar geen tijd voor? Dan schakelt u Hondenuitlaatservice Raak in natuurlijk.
contactbutton

Wij gaan met uw hond wandelen

Individueel of met een groep honden, beide opties zijn bij ons beschikbaar. Wanneer uw hond uitvalt naar andere honden aan de lijn, bang is buiten of slecht luistert, dan mag de hond niet mee tijdens de groepswandelingen. Op aanvraag lopen wij ook individueel met uw hond. Wij lopen altijd aan de korte lijn en dit doen wij omdat de hond beter te controleren is. Voor groepswandelingen vragen wij €7,50 per hond, per keer. Voor individuele wandelingen vragen wij €12,50 per keer.

Wij gaan met uw hond fietsen

Heeft u een hond met veel energie, die niet alleen te bevredigen is tijdens het wandelen? Dan kunnen wij ook met uw hond gaan fietsen. Dit kan alleen maar wanneer uw hond goed luistert en bekend is met ons. Het fietsen met uw hond gebeurt alleen op afspraak en kost €20,- per keer.

Hondenuitlaatservice Raak inschakelen? Neem nu contact met ons op!